Blink Positieve Psychologie nieuws

Geschreven door Ilonka op .

Intens geïnspireerd door de European Conference on Positive Psychology in juli, en de nodige literatuur deze zomer, start ik het nieuwe seizoen. Vier dagen heb ik mijzelf ondergedompeld in presentaties en workshops over geluk, liefde, flow en humor. Keynotespeaker Barbara Fredrickson was opnieuw inspirerend.

Komend najaar start ik, bij voldoende deelnemers, de derde serie Back in Balance bij de Gouden Reaal, fysiotherapie (plus) praktijk in hartje Jordaan. Komende weken doen we een rondje langs de huisartsen in het centrum om het programma onder de aandacht te brengen.

Afgelopen mei heb ik de tweede serie van Back in Balance afgerond bij fysiotherapie (plus) praktijk GOED Schellingwoude. De evaluatie van de deelnemers was heel positief, net als bij sportschool the Crunch. Mentale coaching in combinatie met fysiek trainen blijkt echt effectief te zijn bij stress en burn-out.

Blink doet komend najaar verder een groot coaching traject voor de gemeente Alkmaar. Ik zal daarin een dag coaching voor mijn rekening nemen.

In november start ik met een vervolgopleiding ACT bij Gijs Jansen. Ik verheug me!